Aarhus ekspanderer – Patricia er ny Resource & Office assistant
Der er travlt på TechPeoples Aarhus kontor. Nu udvides teamet med Patricia Foged, der indtager rollen som resource assistant og administrativ blæksprutte.

Der er tryk på alle kedlerne i TechPeoples aarhusianske filial, der indtil for kort tid siden bestod af Martin Withus på salgssiden og Thomas Korsbakke Hansen med ansvar for rekruttering. Nu har de to fået opbakning af Patricia Foged, der i rollen som Resource & Office Assistant får en finger med i spillet næsten overalt.

Jeg hjælper med rekruttering af konsulenter, både at finde dem bl.a. via LinkedIn og efterfølgende afholdelse af interviews og matche dem til de opgaver vi har. Desuden tager jeg mig af kontrakter og andet administrativt arbejde på kontoret.

 

Patricia er især glad for den tilgang TechPeople har til rekruttering. Man prioriterer den menneskelige side af sagen højt: Det gode match mellem kunde og konsulent består af meget andet end timepris. Det handler om at finde det gode faglige match mellem den konkrete opgave og konsulentens tekniske kompetencer, om konsulentens interesse og motivation og om der er god kemi mellem kunde og konsulent. Den tilgang til rekruttering passer godt til Patricias værdier, forklarer hun.

 

Hun får også en vigtig rolle at spille i TechPeoples konsulentpleje og er med ude, når Thomas og Martin besøger de konsulenter, der er ude på opgave hos kunderne. Hun er også tovholder på de sociale og faglige events Aarhus kontoret arrangerer for konsulenterne. Med en baggrund som tjener har hun flair for alt det praktiske omkring den slags og hun sætter en ære i at få folk til at føle sig godt tilpas.

 

Stillingen som Ressource & Office Assistant er Patricias første fuldtidsjob, efter hun har færdiggjort en professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus. Som del af sin uddannelse har hun bl.a. været i praktik på et rekrutteringsbureau og i en HR -og Uddannelses afdeling i en større østjysk produktionsvirksomhed.

Jeg er jo helt ny på arbejdsmarkedet, bortset fra en række studiejobs som tjener og indenfor kundeservice samt praktik forløb med HR og rekruttering. Hvortil jeg føler, at TechPeople giver mig mulighed for at udvikle mig både personligt og fagligt. Især fordi TechPeople som virksomhed er inde i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en større del af.

Patricia bor med sin kæreste og hans 3-årige søn i et rækkehus i Tilst. En stor del af sin fritid bruger hun på ryggen af sin islandske hest på rideture i naturen omkring Moesgård.