Aarhus vækster både på kunde- og konsulentsiden
TechPeoples Aarhus-kontor styrker sin forretning og styrer mod rekordomsætning. Virksomhederne har brug for flere udviklere, og Aarhus-teamet finder markedets bedste konsulenter til at løse opgaverne.

Det er fortsat virksomheder inden for vindenergi, medico og satellitkommunikation, der står for hovedparten af de henvendelser salgschef Martin Withus modtager. Kunderne øger deres udviklingsaktiviteter og har derfor brug for konsulenter til at supplere deres inhouse udviklerteams.

Det nye er, at det lykkes Martin Withus og konsulentchef Thomas Korsbakke Hansen at finde markant flere konsulenter med de specialkompetencer og den domæneerfaring kunderne efterspørger. Og det er ikke nogen nem sag, for der er rift om dem.

Der er mangel på erfarne folk, forklarer Martin.

Men trods dette er det lykkedes os at få etableret tæt samarbejde med endnu flere konsulenter. Det er vi ret stolte af, især fordi vi gerne vil have folk fra den øverste hylde. Vi har markedets bedste konsulenter. Det er vi kendt for og det holder vi fast i.

 

Den ønskede effekt

Ifølge Martin har udbygningen af TechPeoples Aarhus-team med Thomas Korsbakke Hansen givet den ønskede effekt: Sammen har de to kunnet sætte ekstra ind på at finde de gode folk og styrke basen af jysk-fynske konsulenter, typisk erfarne folk, der netop både har de faglige kompetencer der efterspørges og det domænekendskab, som er så vigtigt i branchen.

Det spændende er, at det ikke kun er udviklere med kompetence-CV’er, der gør dem velegnede til opgaver inden for embeddede løsninger. Den slags profiler er fortsat vores største kategori. Men nu kommer der også andre til. F.eks. er vores opgaver inden for mekanikudvikling vokset markant. Desuden er der stor interesse for vores projektledere, bl.a. specialister, der kan hjælpe virksomhederne med at gennemføre forandringsprojekter.

 

Tæt kontakt

Den markante vækst i konsulentstaben de seneste halvandet år giver ifølge Martin Withus nogle positive udfordringer, som han er glad for at man i Aarhus nu er flere om at håndtere: Et af TechPeoples særkender er, at man gør rigtig meget for husets konsulenter og teamet holder en løbende, tæt kontakt med konsulenterne, både ved at besøge dem ude i de virksomheder de arbejder i og ved at samle dem til sociale arrangementer.

De nære relationer er super vigtige for os, og vi bruger gerne mange ressourcer på at dyrke dem. Vi er glade for at lære så mange dygtige folk at kende og at kunne arbejde sammen med dem og vi sætter en ære i god og professionel håndtering af alle de processer, der skal være på plads for at både kunden og konsulenten får det optimale ud af et samarbejde med os.

 

Planerne er lykkedes

Ifølge Martin Withus er alle de planer TechPeople for omkring halvandet år siden lagde for Aarhus-kontoret lykkedes. Målene er indfriet og nu skal der lægges mere oveni.

Vi elsker det vi laver – så kort kan man sige det. Det har været et dejligt år, der har bekræftet os i, at det kan betale sig at holde fast i vores kerneværdier om dialog, gennemsigtighed og ordentlighed. Næste skridt er, at vi nu vil forsøge at udbygge vores position i det jysk-fynske yderligere – det bliver spændende.

Martin Withus forventer, at TechPeoples Aarhus-kontor snart vil blive styrket med endnu en medarbejder med fokus på search og sourcing.