Vi har brug for flere TECHPEOPLE
JOIN THE #1 EMBEDDED EXPERTS

ARBEJDE & KARRIERE

Ledige stillinger

Livet som freelancer hos TechPeople

Livet som fastansat hos TechPeople

Arbejde i Denmark

LEDIGE STILLINGER

Vi poster regelmæssigt ny stillinger på LinkedIn.

Følg os og se vores aktuelle stillingsopslag.

Sorter stillinger efter afdeling:

Job Titel

Afdeling

Region

Start Dato

Varighed

FREELANCE EMBEDDED SOFTWARE ENGINE...

Herlev

Storkøbenhavn

2024-04

6 måneder

EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPER – FA...

Herlev

Storkøbenhavn

ASAP

Løbende

Herlev

Storkøbenhavn

2024-04

4 måneder

MARKEDETS BEDSTE KONSULENTER

Vores kunder respekterer os for vores metodiske tilgang og for vores erfaring med at finde de bedste konsulenter til en given opgave. Vi går aldrig på kompromis med vores konsulenter eller med vores kunders opgaver. Vi besidder et indgående kendskab til branchen, men hvis vi støder på noget, vi ikke kender, stiller vi spørgsmål og laver research, indtil vi finder den bedste løsning – det er det, vi kalder The Perfect Match.

Det stiller krav til vores konsulenter. De skal være bedre end de fleste inden for deres felt. Hvis du kan se dig selv blandt dem, så er TechPeople noget for dig: Vi tilbyder udfordringer, høj faglighed, gode kolleger og en god løn.

HVEM SØGER VI?

Er du på udkig efter en ny, spændende opgave, eller har du brug for et sceneskift? Måske er du træt af produktvedligeholdelse, eller måske har du bare lyst til nye udfordringer og til at få nye færdigheder og kompetencer? Så er TechPeople måske noget for dig!

TechPeople har haft enorm succes siden grundlæggelsen i 2010 og er nu et af de største konsulentfirmaer i embedded industrien. I dag har vi 70 konsulenter, der hver dag arbejder på spændende udviklingsprojekter for vores kunder.

HVAD LEDER VI EFTER?

Vi leder efter dygtige konsulentprofiler med kompetencer inden for vores forretningsområder: Embedded Vi har brug for vores nye medarbejdere inden for vores områder: Solutions og IT & Business Systems. Vores kunder søger normalt udviklere (C, C++, Java, .Net osv.), DevOps-konsulenter, testudviklere, testledere, mekanikere eller projektledere. Nogle gange får vi også udfordrende henvendelser, som vi må søge højt og lavt efter – så hvis du har en særlig kompetence, vil vi også gerne høre fra dig.

FASTE STILLINGER HOS TECHPEOPLE

Hvis du drømmer om at prøve kræfter med konsulentrollen, men stadig gerne vil være fastansat, har du mulighed for at blive en del af TechPeople’s faste konsulenter.

Hos TechPeople ønsker vi at udvide vores stab af faste konsulenter og opbygge et stærkere og bredere fundament, så vi bedre kan forankre viden i virksomheden. Men vi er kræsne! Ud over de faglige kompetencer ser vi også på kandidatens konsulentkompetencer og derefter på, om vi har lyst til at dele en togkupé med ham eller hende på en rejse til München. Der skal også være et match på den sociale side.

Der er en god stemning hos TechPeople, og vi nyder at være sammen. Det er en hyggelig lille familie, og mange af vores medarbejdere har været hos os i mange år. Vi mødes jævnligt til møder, hvor vi deler nyheder om stort og småt. Møderne afsluttes altid med en social begivenhed – måske et restaurantbesøg eller en koncert.

Du kan møde nogle af vores faste konsulenter her og høre om deres erfaringer med livet som konsulent og med at arbejde for TechPeople.

MEET HENRIK ØSTERGAARD MADSEN

HENRIK ØSTERGAARD MADSEN

Jeg er primært generalist inden for udvikling af embedded . Jeg har naturligvis domæneviden inden for en række områder, men min primære kvalifikation er min store erfaring og generelle viden om, hvordan man laver embedded systemer. Når en opgave kræver meget specifikke færdigheder inden for en bestemt teknologi, læser jeg op på emnet.

KARSTEN LANGER ERIKSEN

KARSTEN LANGER ERIKSEN

Først og fremmest nyder jeg at være konsulent. Jeg synes, det er spændende at tage ud og opleve forskellige virksomheder. Jeg kan lide at arbejde med nye mennesker og deltage i udviklingen af forskellige produkter. Som konsulent kommer man til at se mange virksomheder og løse mange forskellige typer opgaver.

MADS ANDREASEN

MADS ANDREASEN

Hos kunden er jeg på lige fod med kundens egne medarbejdere. Mange af dem har været ansat i virksomheden i lang tid, så vi konsulenter fungerer ofte som et frisk pust. Det prøver vi i hvert fald at gøre. Vi har forskellige former for erfaring, som vi gerne vil tilbyde, og vi er ofte vant til at prøve nye ting.

FREELANCE­STILLINGER HOS TECHPEOPLE

Som freelancer hos TechPeople får du nogle af de bedste vilkår i branchen. Vi foretrækker langsigtede partnerskaber, og derfor behandler vi vores freelancere med respekt og gennemsigtighed. Som følge heraf vælger mange af vores freelancere at blive hos os i mange år. Det er noget, som vi er ret stolte af.

Vores mål er at etablere et personligt forhold til vores freelancere og få et godt kendskab til deres færdigheder. Dette er afgørende for at sikre et godt match mellem opgaven og konsulenten.

Når din opgave nærmer sig sin afslutning, vil salgsteamet arbejde ihærdigt på at finde din næste opgave. Det

Vi opretholder fuld gennemsigtighed i forhold til løn- og arbejdsvilkår. Som konsulent har du fuld indsigt i, hvad kunden betaler os. Vores økonomiske model er, at TechPeople tager et fast overheadbeløb, og resten går til konsulenten. Vores forretning er bygget på tillid mellem os og vores kunder og konsulenter. Uden dem er vi ingenting.

Du kan møde nogle af vores freelancere her, og finde ud af, hvordan det er at være freelancer hos TechPeople.

 

ERIK BROCKHOFF_profil

ERIK BROCKHOFF

Jeg er softwareudvikler med en baggrund inden for audio firmware. Jeg har været freelancer siden 2004, herunder otte år som konsulent tilknyttet af TechPeople. De er utroligt behagelige at arbejde sammen med. De er ligefremme og gør sig umage for at gøre tingene ordentligt – både i forhold til mig og i forhold til kunderne. Det er godt at komme ud til kunden gennem TechPeople og vide, at baggrunden er i orden.

morten-timmig_profil

MORTEN TIMMIG

Jeg er specialist i embedded software, dvs. software til små enheder. Jeg har f.eks. lavet mobiltelefoner hos Nokia, og jeg har også arbejdet i høreapparatbranchen. Embedded software er også et af TechPeoples kerneområder, så vi fandt hinanden kort efter at jeg besluttede mig for at blive freelancer i 2000.

TROELS NORDFALK

TROELS NORDFALK

Som freelancer og konsulent skal du være villig til at bevise dit værd over for kunderne og være fleksibel med hensyn til opgaver, organisationer og kolleger.

 

VORES VÆRDIER

Hos TechPeople er vores konsulenter vores vigtigste investering og nøglen til vores kunders succes. Derfor værner vi om vores værdier og baserer vores rekrutteringsprocesser på dem – for at sikre, at vores kunder også oplever dem.

RESPEKT

Vi holder altid vores ord – uanset om vi indgår en aftale med en af vores konsulenter eller med dig som kunde.

MATCH

Vores tætte forhold til vores konsulenter og kunder sikrer, at vi altid finder det helt rigtige match.

PARAT

Vi opbygger løbende en pulje af dygtige konsulenter for at sikre, at vi kan forblive teknologisk på forkant af dine behov.

TILLID

Vi er “no nonsense”: Vi møder dig som en ligeværdig partner og løser opgaven uden at belaste dig unødigt.