Brian Bach Norup, ny senior account manager i Techpeople
Med ansættelsen af Brian Bach Norup i TechPeoples østdanske salgsteam siger vi velkommen til en tidligere medarbejder, som vi glæder os over at have fået tilbage igen.

Med mere end 25 års baggrund i salg, heraf 10 år som formidler af it-konsulenter, er Brian en erfaren herre. Han styrker nu TechPeoples Herlev-baserede salgsteam, der ud over ham selv består af Nina Jensen og Tommy Vanman.

Brian får titel af Senior Account Manager. Hans rolle bliver at pleje TechPeoples eksisterende kunder og at række ud til nye virksomheder med behov for konsulenter med ekspertise i embeddede løsninger.

 

Det handler om at have et godt netværk, når du skal finde det gode match mellem virksomhedernes behov for ekspert-ressourcer og de konsulenter, der kan løse opgaverne. Det netværk mener jeg at jeg har, både blandt virksomhederne og blandt konsulenterne. Jeg har allerede bragt mit netværk i spil og har sat nogle spændende møder op, der nok skal give resultater, siger Brian, der havde en tilsvarende rolle som Key Account Manager i TechPeople i perioden 2015-17.

 

Jeg er super glad for at være tilbage. TechPeople er et sted, hvor man arbejder tæt sammen og støtter hinanden. Den holdånd tiltaler mig. 

 

Som konkret eksempel nævner Brian, at salgsafdelingen forleden smed alt hvad man havde i hænderne for at hjælpe med et løse en akut opgave, der krævede alle mand på dæk: At finde konsulenter til et stort udbud, der netop var kommet ind og som skulle afleveres senere samme dag. Det lykkedes. Ifølge Brian er det den slags, der adskiller TechPeople fra andre aktører i branchen, hvor den enkelte sælger ofte tænker mere på sin egen præstation end på fællesskabet.

Brian Bach Norup kommer fra et job i SCR Freelance, der lige som TechPeople rekrutterer it-medarbejdere og -konsulenter, dog med et mere mainstream fokus, mens TechPeople er specialister inden for den embeddede verden. Med Brian får TechPeople nu en yderligere ressource til at håndtere kundeforespørgsler og matche dem op mod konsulenter med embedded ekspertviden.

 

TechPeople kan se tilbage på 13 år med støt vækst. Jeg vil gerne gøre mit til, at de næste 10 år bliver mindst lige så gode. Det kræver, at vi servicerer vores eksisterende kunder endnu bedre end vi allerede gør, og at vi derudover gør os interessante over for nye kunder. Det er her netværket kommer ind. Vi sælger jo ikke produkter, vi formidler mennesker. Derfor handler det rigtig meget om at have netværk, der bygger på tillid og ordentlighed. Det prøver jeg selv at efterleve og jeg ved, at TechPeople også lægger stor vægt på netop ordentlighed og gennemsigtighed. Det er de værdier, virksomheden bygger på. Uden dem er vi ingenting.

 

Når snakken falder på fritiden, indrømmer Brian gerne, at han er ”bidt af en gal fodbold”. Som ung spillede han for Herlev i 2. division og går forsat meget op i fodbold, dog ikke som aktiv. I stedet dyrker han andre typer motion, bl.a. padel. Han bor med familien i Herlev, der ifølge Brian er en stor sportsby med fodbold, ishockey, squash, tennis, fitness m.m. Han har en stor omgangskreds som han bl.a. træner sammen med. Og ikke mindst holder han fast i konkurrencesporten som medlem af et padel-team, der spiller i Lunar Ligaen, hvor hold på 6-10 medlemmer dyster mod hinanden.

Brian er gift på 20. år med Carina og har to sønner, Sebastian og Nicolaj.