Vi har fået ny regnskabsansvarlig
Velkommen til Jannie Jørgensen! Siden 1. november 2020 har hun fungeret som regnskabsansvarlig hos TechPeople.

Jannie afløser Lone Gatzwiller, der valgte at gå pension i en sen alder, som 76-årig. Vi håber Jannie bliver hos os lige så længe.

Hun har en baggrund som merkonom og HD i regnskab og har arbejdet i forskellige regnskabsstillinger primært inden for it- og medicinalindustrien, senest i 12 år som regnskabschef hos Mermaid Medical.

Vi giver ordet til Jannie:

“Jeg blev introduceret for stillingen af et rekrutteringsbureau. Jobopslaget så spændende ud og da jeg kom til samtale, blev jeg mødt af god stemning, meget venlige mennesker og en hund. Jeg takkede ja tak til tilbuddet og var endda i den heldige situation at have flere job at vælge imellem. Jeg besluttede at følge min mavefornemmelse og valgte TechPeople. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det er et super godt sted at være. Jeg har både rare kolleger og samtidig møder jeg nye udfordringer og opgaver inden for mit felt.”

Jannie er gift og har to voksne børn. Hun bruger sin tid på familie, venner, hus og have. Hun rejser meget, men må som alle andre med rejsefeber, for tiden nøjes med at kigge i kataloger. Til gengæld har hun god tid til at tage sig af familiens nye hundehvalp. Den hedder Fanta og er en Pomsky (blanding af en pomeranian og siberian husky).