BUNDSOLIDE OG LANGVARIGE RELATIONER

Skulle der opstå en brand hos dig, henvender du dig straks til brandvæsenet, fordi du ved at de er eksperterne i at slukke branden hurtigt og effektivt. Du begynder ikke at shoppe rundt, for at undersøge andre aktører. Du har bundsolide beviser på, at brandvæsenet er eksperterne indenfor brandslukning.

Det samme gør sig gældende i relationen mellem Customization- og Site Manager, Tim Jensen fra Philips Lighting og TechPeople. Tim Jensen har udelukkende brugt personerne bag TechPeople som fast konsulentpartner de sidste 16 år. Første gang helt tilbage fra hans tid i Nokia. Tim Jensen vil til hver en tid hellere bruge et hus, som forstår hvordan han arbejder, end at han skal sætte et nyt hus ind i det.

”TechPeoples troværdighed og forståelse for forretningen, situationen og tidspresset er helt unikt. Vi behøver hverken at have en for- eller bagkant. De stepper ind, slukker ildebranden og er garant for, at vi kan fortsætter den daglige forretning på vores præmisser”, fortæller Tim Jensen.

Philips Lighting afsluttede her for nylig en seks måneders opgave med en mekanikkonsulent, som indgik på lige fod med kollegaerne i udviklingsteamet. Mekanikkonsulenten beskæftigede sig med alt indenfor materialekendskab, test, release, verifikation, værktøjsmageri, 3D konstruktion og overfladebehandling. Udover at der blev mandet op i afdelingen i en kritisk situation, tilførte konsulenten nye metoder og tankegange og kunne samtidige pege på nye underleverandører indenfor mekanisk konstruktion.

”Generelt er de ressourcer, vi mander op med fra TechPeople indbegrebet af professionelle konsulenter. Fælles for dem er, at de har indgående kendskab til ”Terms og Conditions” for hvordan de skal opføre sig, og hvor meget arbejde, de skal lægge i hver enkelt opgave”, fortæller Tim Jensen.

Den daglige forretning hos Philips Lighting består af 60% udvikling, 20% PTA og 20% innovation. ”Hvis du skal have vækst, skal du kontinuerligt investere i udvikling på daglig basis. Opstår der pludselig en kritisk situation, hvor vi har brug for at mande op, nytter det ikke, at vi pludselig holder inde med innovationen. Det er her konsulenterne fra TechPeople udfylder deres vigtige rolle, som kompetente brandmænd, så vi kan fortsætte med at så og pleje frøene, til inspiration for fortsat vækst og udvikling” slutter Tim Jensen.

Om Philips Lighting

Philips Lighting hører til Royal Philips, Holland, som med mange forskelligartede teknologier skaber forbedret livskvalitet gennem meningsfulde nyskabelser indenfor Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips Lighting udvikler og producerer indendørs og udendørs intelligent belysning. Af produkter kan nævnes IntelligentCity, som er en dynamisk, intelligent og fleksibel måde at skabe liv i byens belysning. Det sker via CityTouch’s web og cloud-baserede løsning samt avancerede belysningsapplikationer, som til sammen opfylder de udfordringer, der er til bæredygtighed og sikkerhed. Til kontorer tilbyder Philips bl.a. Lighting LumiStone, som er et af de første nedhængte LED-armatur, der overholder gældende krav til kontorbelysning, og giver en lyseffektivitet på mere end 100 lm/W.

http://www.lighting.philips.com

”Med TechPeople behøver vi hverken at have en for- eller bagkant. De stepper ind, slukker ildebranden og er garant for, at vi kan fortsætte den daglige forretning på vores præmisser.”

Philips Lighting Customization and Site Manager, Tim Jensen