THOMAS KORSBAKKE HANSEN ER NY KONSULENTCHEF I AARHUS
Martin Withus, salgschef på TechPeoples Aarhus-kontor, har fået forstærkning. Siden mandag 6. september deler han kontor med konsulentchef Thomas Korsbakke Hansen.
Vi er på en fantastisk rejse lige nu og der er masser at lave, så Thomas har haft fart på fra start. Corona har ikke påvirket vores kunders behov for embeddede konsulenter, nærmest tværtimod. Vi har aldrig haft så travlt som nu, så jeg er glad for, at Thomas er kommet med om bord, siger Martin og tilføjer, at fremgangen for TechPeoples vestdanske kontor kommer fra at stigende antal opgaver inden for bl.a. grøn energi, medico, lyd og robotics.”

Mens Martin Withus’ primære ansvar er salg og kundekontakt fokuserer Thomas Korsbakke Hansen på konsulenterne. Det gælder både den tætte kontakt med TechPeoples eksisterende pulje af konsulenter og rekruttering af nye embeddede eksperter, både i ind- og udland.

Martin og Thomas kommer til at arbejde tæt sammen, netop fordi det gode match mellem kundeopgave og konsulent er i fokus hele tiden.

Der er et stort overlap mellem vores ansvarsområder, fordi det handler om at finde de kompetencer, der passer optimalt til den opgave vores kunder skal have løst. Netop det gør vi os stor umage med og vi har samme holdning til, hvordan vi griber den opgave an. Det handler bl.a. om grundighed og ordentlighed” siger Martin Withus.

Thomas Korsbakke Hansen har en baggrund som selvstændig iværksætter, konsulent og it-projektleder. Oprindelig uddannet elinstallatør startede han med at overtage forældrenes elinstallatør-virksomhed sammen med sin bror. Siden overtog han ansvaret for et datterselskab med speciale i udstyr til bygningsautomation, sideløbende med en konsulentrolle som it-projektleder, iværksætteri inden for højtalersystemer til hoteller og initiativtager til et kontorfællesskab for iværksættere i hjembyen Silkeborg.

“Jeg har altid været lidt af en igangsætter, forklarer han.

 

“Men jeg er også efterhånden blevet klar over, at jeg foretrækker at have nære kolleger, frem for at være solo-selvstændig. Derfor bød jeg ind på jobbet som konsulentchef. Jeg læste jobannoncen og tænkte “det er sindsygt spændende – det vil jeg gerne være en del af”. Og allerede ved den første samtale faldt Martin og jeg rigtig godt i hak. Vi har de samme værdier og vi ser ens på mange ting. Vi har begge den grundlæggende holdning, at for at finde den rette konsulent til en opgave, så handler det ikke kun om faglige kompetencer. Den rigtige kemi og evnen til at samarbejde er mindst lige så vigtig.”

Thomas beskriver sig selv som en person med en bred teknisk indsigt og en stor nysgerrighed over for mennesker. Han har længe vidst, at han skulle arbejde med mennesker. Netop det får han rig mulighed for i sin nye rolle som konsulentchef. Samtidig er han i fuld gang med at sætte sig ind i den embeddede verden med alle dens teknologier og forkortelser.

Privat er Thomas bosat i Silkeborg og har en kæreste plus to større børn fra et tidligere ægteskab. I sin fritid prioriterer han de nære relationer til venner og bekendte. Og så er han vild med naturen. Han vandrer og vinterbader, sover i shelter og laver mad over bål. Ofte følger der en gammel campingvogn med ud i naturen. Campingvognen har han sammen med gode kammerater bygget om til en mobil sauna.

Thomas – velkommen i TechPeople!