Vi siger ikke meget om os selv – det overlader vi til vores kunder

Vi siger ikke meget om os selv – det overlader vi til vores kunder.
Vi vil derimod gerne sige, at vi er til langsigtede og tætte
relationer, som er baseret på gensidig tillid, respekt og åbenhed.

Vi imødekommer enhver henvendelse med oprigtig interesse og gør alt for at
gøre os grundigt bekendt med dine behov og forretningsområder. Tag
et kig her og se, hvad vores kunder siger om os.

TRÅDLØS STYRING TIL INTELLIGENT GADELAMPE

TRÅDLØS STYRING TIL INTELLIGENT GADELAMPE

Signify (tidligere Philips) er verdensførende på avanceret lys. Virksomhedens lys-division har bl.a. stor succes med HUE, stemningsbelysning til private forbrugere, med trådløs styring og avancerede funktionaliteter. Signify´s afdeling for gadebelysning er placeret i...

read more
BAGGRUNDSVIDEN SKABER DEN IDEELLE KONSULENT

BAGGRUNDSVIDEN SKABER DEN IDEELLE KONSULENT

R&D afdelingen ”Basic Software & Electronics” i MAN Diesel & Turbo SE benytter sig i høj grad af kvalificerede konsulenter i spidsbelastningsperioder og til opgaver, hvor der kræves helt speciel viden. Luksusvaren er, når MAN Diesel & Turbo SE har...

read more
DYNAMISK IVÆRKSÆTTERI MED TECHPEOPLE

DYNAMISK IVÆRKSÆTTERI MED TECHPEOPLE

I et tæt parløb med TechPeople har iværksættervirksomheden NeoCortec udviklet en ny, patenteret kommunikationsteknologi til trådløse, batteridrevne  Mesh-netværk af sensorer. NeoCortec har udviklet og patenteret NeoMesh, en unik kommunikationsprotokol til trådløse,...

read more
FIRST MOVER

FIRST MOVER

I slutningen af 2013 lancerede GN ReSound en af de største opfindelser i høreapparats branchens historie. Med ReSound LiNX indtog GN ReSound en suveræn position som Fírst Mover med et hidtil ukendt og nyskabende livsstilsprodukt med direkte forbindelse mellem høreapparat og iPhone, iPad og iPod.

read more
BRAINCAPTURE – NÅR EN SMARTPHONE KAN AFSLØRE EPILEPSI

BRAINCAPTURE – NÅR EN SMARTPHONE KAN AFSLØRE EPILEPSI

Omkring 1 procent af verdens befolkning lider af epilepsi. Mange epilepsipatienter i lav- og mellemindkomstlande får ikke den nødvendige behandling, selv om medicinen er billig. En af årsagerne er, at man ikke råder over tilstrækkeligt scanningsudstyr til at stille den korrekte diagnose. Det vil danske BrainCapture gøre noget ved. TechPeople leverer hardware-kompetencer til projektet.

read more
SKARPERE STEDSANS TIL LÆRINGS-ROBOT

SKARPERE STEDSANS TIL LÆRINGS-ROBOT

To TechPeople-konsulenter med ekspertise i low level embeddede systemer og Digital Signal Processing fik til opgave at give den pædagogiske mini-robot fra Kubo Robotics en skarpere stedsans.

read more

Jeg kontakter TechPeople, når jeg er presset på tid og har brug for særlige kompetencer, f.eks. inden for grænsefladen mellem høreapparater og apps, mobilapps og udvikling af CMS til at administrere vores udgivelser og data.”

Jesper Lund Nielsen, GN ReSound Director of Software

“TechPeople var lynhurtige. Allerede efter en uge var de i stand til at skitsere en mulig løsning. Derefter udviklede vi den endelige løsning i løbet af en måned. Derudover har TechPeople støttet os i produktionsmodningen, hjulpet os med at øge vores produktrobusthed og rådgivet os om mulighederne for efterfølgende fjerndiagnostik og fejlfinding på afstand.

Tim Jensen, Signify

Techpeople-Customers-Logos