Velkommen som

Konsulent hos TechPeople

 

Er du på udkig efter en ny, spændende opgave, eller har du brug for et sceneskift? Måske er du træt af produktvedligeholdelse, eller måske har du bare lyst til nye udfordringer og til at få nye færdigheder og kompetencer? Så er TechPeople måske noget for dig!

Vi har markedets bedste konsulenter

TechPeople har haft enorm succes siden grundlæggelsen i 2010 og er nu et af de største konsulentfirmaer i embedded industrien. I dag har vi 70 konsulenter, der hver dag arbejder på spændende udviklingsprojekter for vores kunder.

Vi er kendt for vores metodiske tilgang og erfaring med at matche de bedste konsulenter til enhver opgave. Vi går aldrig på kompromis og søger altid den optimale løsning. Vores konsulenter er top inden for deres felt og hvis du er en af dem, tilbyder TechPeople udfordringer, faglig dygtighed, gode kolleger og en konkurrencedygtig løn.

Vores kompetencer

Vi specialiserer os i embedded software, projektledelse, hardware, mekanik og test/testledelse.

Livet som Fastansat

Vil du prøve kræfter med konsulentrollen som fastansat? Så bliv en del af vores faste konsulenter.

Livet som Freelancer

Som freelancer hos TechPeople får du nogle af de bedste vilkår i branchen. Læse mere om dine muligheder.

Arbejde i
Danmark

Vil du vide mere om hvad det vil sige at arbejde som udenlandsk konsulent i Danmark?

Ledige
stillinger

Vi slår løbende spændende stillinger op her på siden. Klik og find dit næste tech-job.

  “Jeg kontakter TechPeople, når jeg er presset på tid og har brug for særlige kompetencer, f.eks. inden for grænsefladen mellem høreapparater og apps, mobilapps og udvikling af CMS til at administrere vores udgivelser og data.”

  Jesper Lund Nielsen, GN ReSound Director of Software

  TechPeople var lynhurtige. Allerede efter en uge var de i stand til at skitsere en mulig løsning. Derefter udviklede vi den endelige løsning i løbet af en måned. Derudover har TechPeople støttet os i produktionsmodningen, hjulpet os med at øge vores produktrobusthed og rådgivet os om mulighederne for efterfølgende fjerndiagnostik og fejlfinding på afstand.”

  Tim Jensen, Signify

  “Jeg shopper ikke rundt for at spare 25 kroner i timen på software- eller hardwarekompetencer. Jeg har et langvarigt forhold til TechPeople, som altid leverer den rigtige konsulent til den rigtige pris.”

  Thomas Steen Petersen, General Manager, NeoCortec

  “Vi har stor respekt for konsulenten, for han kan virkelig levere varen. Jeg kan ikke rose ham højt nok. Han har et enormt drive, er en stor inspirationskilde og er hurtig til at lære nye ting.”

  Jesper Rosendahl Sørensen, Head of Basic Software Platform, MAN Diesel & Turbo SE

  “Vi har tidligere arbejdet sammen med TechPeople og ved, at de står for professionalisme, så da vi stod over for en høj arbejdsmængde, var vores første valg at kontakte TechPeople, som hurtigt matchede de rigtige konsulenter, en til mekanik og en til hardware”

  Johnny Sejersten, Dako Agilent Technologies Manager for System Engineering

  “Det begyndte, da konsulenten blev ansat til en kortvarig opgave. Men det gik hurtigt op for os, at hans erfaring og professionalisme også kunne bruges på lang sigt. Han har gradvist fået mere ansvar, og han har været et stort aktiv for teamet.”

  Peter Reetz, Architecture and Applications Manager, Topdanmark

  “TechPeople kender sine kunder, og når det drejer sig om mellemstore virksomheder, ved de, hvad der skal til for at udføre en dagligdags opgave med stor frihed til rimelige priser.”

  Søren Svanebjerg, Founder and CEO of SIOx

  Vores kompetencer

  Embedded løsninger

  Vi matcher konsulenter med spændende jobs inden for hardware, software, mekanik, projektstyring og testning. Som konsulent kan du indgå i en kundes team eller udføre projektrelateret arbejde internt hos os. Du bestemmer selv, hvilken samarbejdsmodel du ønsker.

  Software-udvikling

  • Platform
  • Applikation
  • DSP
  • Proces & metode
  • Roller
  • Tools

  Projekt-ledelse

  • Programledelse
  • Ledelse af forretnings-projekter
  • Ledelse af udviklings-projekter
  • Ledelse af integrations-projekter
  • Teknisk projekt-ledelse
  • Projektkoordinator/assistent
  • Proceskonsulent

  Hardware-udvikling

  • Analog hardware
  • Digital hardware
  • Hardware-simulering
  • Test / verifikation / typegodkendelse

  Mekanik-udvikling

  • Mekatronik
  • Produktudvikling
  • Produktionsudstyr
  • Projektledelse

  Test & Testledelse

  • Test manager
  • Testarkitekt
  • Softwaretester
  • Teknisk tester
  • Testkoordinator

  Livet som fastansat

  Hvis du drømmer om at prøve kræfter med konsulentrollen, men stadig gerne vil være fastansat, har du mulighed for at blive en del af TechPeople’s faste konsulenter.

  Hos TechPeople ønsker vi at udvide vores stab af faste konsulenter og opbygge et stærkere og bredere fundament, så vi bedre kan forankre viden i virksomheden. Men vi er kræsne! Ud over de faglige kompetencer ser vi også på kandidatens konsulentkompetencer og derefter på, om vi har lyst til at dele en togkupé med ham eller hende på en rejse til München. Der skal også være et match på den sociale side.

  Der er en god stemning hos TechPeople, og vi nyder at være sammen. Det er en hyggelig lille familie, og mange af vores medarbejdere har været hos os i mange år. Vi mødes jævnligt til møder, hvor vi deler nyheder om stort og småt. Møderne afsluttes altid med en social begivenhed – måske et restaurantbesøg eller en koncert.

  Du kan møde nogle af vores faste konsulenter her og høre om deres erfaringer med livet som konsulent og med at arbejde for TechPeople.

  HENRIK ØSTERGAARD MADSEN

  Henrik Østergaard Madsen

  Jeg er primært generalist inden for udvikling af embedded . Jeg har naturligvis domæneviden inden for en række områder, men min primære kvalifikation er min store erfaring og generelle viden om, hvordan man laver embedded systemer. Når en opgave kræver meget specifikke færdigheder inden for en bestemt teknologi, læser jeg op på emnet.

  KARSTEN LANGER ERIKSEN

  Karsten Langer Eriksen

  Først og fremmest nyder jeg at være konsulent. Jeg synes, det er spændende at tage ud og opleve forskellige virksomheder. Jeg kan lide at arbejde med nye mennesker og deltage i udviklingen af forskellige produkter. Som konsulent kommer man til at se mange virksomheder og løse mange forskellige typer opgaver.

  Livet som freelancer

  Som freelancer hos TechPeople får du nogle af de bedste vilkår i branchen. Vi foretrækker langsigtede partnerskaber, og derfor behandler vi vores freelancere med respekt og gennemsigtighed. Som følge heraf vælger mange af vores freelancere at blive hos os i mange år. Det er noget, som vi er ret stolte af.

  Vores mål er at etablere et personligt forhold til vores freelancere og få et godt kendskab til deres færdigheder. Dette er afgørende for at sikre et godt match mellem opgaven og konsulenten.

  Når din opgave nærmer sig sin afslutning, vil salgsteamet arbejde ihærdigt på at finde din næste opgave.

  Vi opretholder fuld gennemsigtighed i forhold til løn- og arbejdsvilkår. Som konsulent har du fuld indsigt i, hvad kunden betaler os. Vores økonomiske model er, at TechPeople tager et fast overheadbeløb, og resten går til konsulenten. Vores forretning er bygget på tillid mellem os og vores kunder og konsulenter. Uden dem er vi ingenting.

  Du kan møde nogle af vores freelancere her, og finde ud af, hvordan det er at være freelancer hos TechPeople.

  MEET ERIK BROCKHOFF

  Erik Brockhoff

  Jeg er softwareudvikler med en baggrund inden for audio firmware. Jeg har været freelancer siden 2004, herunder otte år som konsulent tilknyttet af TechPeople. De er utroligt behagelige at arbejde sammen med. De er ligefremme og gør sig umage for at gøre tingene ordentligt – både i forhold til mig og i forhold til kunderne. Det er godt at komme ud til kunden gennem TechPeople og vide, at baggrunden er i orden.

  Meet Morten Timmig

  Morten Timmig

  Jeg er specialist i embedded software, dvs. software til små enheder. Jeg har f.eks. lavet mobiltelefoner hos Nokia, og jeg har også arbejdet i høreapparatbranchen. Embedded software er også et af TechPeoples kerneområder, så vi fandt hinanden kort efter at jeg besluttede mig for at blive freelancer i 2000.
  TROELS NORDFALK

  Troels Nordfalk

  Jeg er specialist i embedded software, dvs. software til små enheder. Jeg har f.eks. lavet mobiltelefoner hos Nokia, og jeg har også arbejdet i høreapparatbranchen. Embedded software er også et af TechPeoples kerneområder, så vi fandt hinanden kort efter at jeg besluttede mig for at blive freelancer i 2000.

  Læs vores kundecases

  Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder og brancher. Læs her et udsnit af nogle de kundecases, som vi har fundet specialister til.

  First mover

  First mover

  I slutningen af 2013 lancerede GN ReSound en af de største opfindelser i høreapparats branchens historie. Med ReSound...

  Læs mere